Software op maat

UnIT Services kan uiteraard op het gebied van software in al uw wensen voorzien. Denk hierbij aan levering, installatie, beheer en onderhoud van diverse standaardpakketten die er op de markt te vinden zijn. Ons assortiment is leveranciers-onafhankelijk en zeer uitgebreid. Wij beschikken over veel ervaring en ruime kennis van verschillende standaard-softwarepakketten, waaronder branchegerichte applicaties zoals het boekhoudpakket Exact, Unit4, etc..

Maar net zoals UnIT Services dat is, is ook uw organisatie uniek. U onderscheidt zich door uw eigen doelstellingen, doelgroepen en processen. In de praktijk biedt standaard software niet altijd de oplossing die bij uw specifieke probleem past. UnIT Services ontwikkelt hiervoor software op maat. Toegespitst op de wensen, eisen en processen van uw unieke organisatie.

UnIT Services maakt software op maat

Wilt u ook het maximale uit uw bedrijfsvoering halen? Al uw bedrijfsprocessen zo efficient mogelijk laten verlopen?

Sinds 1998 hebben wij ruime ervaring met het bedenken, onwikkelen, integreren en aanpassen van software. In dit proces geeft u zelf aan wat het budget, de wensen en de eisen hierbij zijn. Wij helpen u daarbij. Ook met het formuleren van uw behoeften. En zetten uw wensen en doelstellingen om naar de software die aan uw eisen voldoet.

UnIT Services bouwt software, met vaak als basis gerenomeerde 'Open Source'-pakketten, die hieraan mee kunnen helpen. De voordelen voor u zijn dat deze pakketten maatwerk zijn, maar toch wereldwijd ondersteund worden. En niet te vergeten: U betaalt vaak geen licentiekosten voor het gebruik van de software!

Neem vrijblijvend contact met ons op!